Expositie ‘Modellen aan Zee’ | Door de ogen van Hans Vink

Foto:

Noordwijk | Op donderdag 18 december van 19.30 uur tot 22.00 uur is iedereen van harte welkom om het werk van fotograaf Hans Vink te komen bekijken bij De Ridder Schoenen aan de Kerkstraat 32. LEES VERDER….

Hans Vink opent dan zijn expositie ‘Modellen aan Zee’ onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door Aad en Wijn en Peter den Elzen. De toegang is gratis.
 
Contrasterend, confronterend, beeldend en van ongekende schoonheid, dat zijn de foto’s van fotograaf Hans Vink. Hans begon in 2006 met fotograferen. “Ik ben heel algemeen begonnen maar ik wilde wel al vrij snel mijn eigen stijl ontwikkelen. Het fotograferen van mensen fascineert me, maar er moet wel een verhaal rond deze mensen plaatsvinden vind ik. Het Noordwijkse strand en de duinen is dé plek waar ik mijn foto’s maak. Het is er iedere keer weer anders, maar juist daardoor is het voor mij een heerlijke plek om te zijn en een ideale setting voor mijn foto’s. De ideeën voor de foto’s ontstaan vaak heel spontaan maar ook naar aanleiding van bijvoorbeeld nieuwsberichten. De beelden moeten voor zichzelf gaan spreken door een afwijkende setting én kleurgebruik. De modellen kijken nooit in de camera, ze lachen nooit en als er meerdere modellen zijn dan kijken ze elkaar niet aan. Dat zijn de belangrijkste elementen in mijn foto’s, de rest ontstaat ter plekke. Door heel veel te fotograferen en vooral te doen wat ik zelf mooi én leuk vind heb ik in de loop der jaren mijn eigen stijl ontwikkeld. Dat is overigens nog niet klaar! Ik wil mezelf blijven ontwikkelen zodat ik steeds sterkere beelden kan blijven maken. Een overzicht van mijn werk tot nu toe mag ik nu bij De Ridder Schoenen laten zien en daar ben ik trots op”, aldus de gepassioneerde Hans Vink. De expositie ‘Modellen aan Zee’ is nog tot en met 31 december te bewonderen tijdens de openingstijden van De Ridder Schoenen aan de Kerkstraat 32.