ACCESSOIRE FAIR 2014

Foto:

Voor het derde jaar op rij is kunst en design galerie Klooster aan de (winkel)Hoofdstraat van Noordwijk aan Zee het decor voor een exclusieve accessoire fair. LEES VERDER….

Een aantal kleinere ondernemers presenteren zich op 29 & 30 november aanstaande, met een keur aan exclusieve, veelal zelf geproduceerde producten, zoals sieraden, sjaals, tassen, horloges, schoenen, woonaccessoires, kunst en kleding. Gastronoom Victor Russo uit Leiden is er ook bij om de de bezoekers Italiaanse koffie, streekwijntjes en delicatessen te serveren.
De Accessoire Fair in het gebouw dat voorheen bekend stond als ‘Kapel en Kerk aan Zee’ ontstond drie jaar geleden op initiatief van Margriet Deppe van Depster (zelf ontworpen en -gemaakte tassen en toebehoren) in Amsterdam en Miran van ‘t Klooster, eigenaresse van Galerie Klooster in Noordwijk. Hoewel het niet zo genoemd is, was de fair eigenlijk de vervanger van de bekende Kerstbeurs die jarenlang in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk-Binnen werd gehouden.
Een aantal van de ondernemers op deze beurs vond het jammer dat de organisatie van de Kerstbeurs er mee stopte en zocht een alternatief. Dat werd Galerie Klooster in de Kerk aan Zee, die sinds vorig jaar aan de voorkant is uitgebreid met de voormalige Kapel aan Zee.
Openingstijden: zaterdag 29 november van 11.00 – 17.00 uur en zondag 30 november van 13.00 – 17.00 uur. Entree is beide dagen gratis.
Bron: Noordwijk Marketing