Muziek Verlicht Binnen voor de 6e keer op feeëriek verlicht Lindeplein

Muziek verlicht Binnen
Muziek verlicht Binnen
Foto: Muziek verlicht Binnen

Muziek Verlicht Binnen op zaterdag 10 december 2016 voor de 6de keer en opnieuw op het feeëriek verlichte Lindenplein. De basis ingrediënten zijn gebleven:

  • Diverse optredens met een hoog kinderen voor kinderen gehalte
  • Kerstoptocht compleet met Kerstman in arrenslee onder het gebeier van de beide Jeroens
  • Meet & Greet op het Lindenplein

De Elfjesverkiezing is wegens groot succes geprolongeerd. Daarbij gaat het echt niet uitsluitend om de mooiste outfit maar vooral om de meest blije elfjes. De Meet & Greet is aangekleed met een hapje, een drankje en muziek en dans!

Natuurlijk ontbreekt de mogelijkheid van een Meet & Greet met de Kerstman niet.

Op de foto met de Lichtengel, zij is dit jaar ook weer van de partij, kan ook en zeker zeer bijzonder

PROGRAMMA:
Om
16:30 uur Proloog. Er worden er op het Lindenplein lichtjes uitgereikt, beschikbaar gesteld door ondernemers van Noordwijk-Binnen (zolang de voorraad strekt). Kerstoptocht:

muziekverlichtbinnen-fee

Jong en oud komen bij de klanken van DJ PTR in de stemming om de Kerstman te verwelkomen. Burgemeester Rijpstra zal deze taak op zich nemen.
Om 16:40 uur entree de Lichtengel en de Heer; zij mogen de eerste 4 elfjes uitkiezen.

muziekverlichtbinnen-kerstman

Om 17:00 uur Aankomst van de Kerstman, uiteraard in Arrenslee.

Om 17:05 uur Elfjesverkiezing (tweede 4 elfjes; 8 elfjes mogen mee in de Arrenslee)

Om 17:10 uur beginnen de kerkklokken in Noordwijk-Binnen opnieuw te luiden. Kerstband ‘tis Keun zet in, de Kerstman vergezeld door 4 elfjes zitten in de Arrenslee, bijgelicht door de Lichtengel en fakkeldragers. Het is het startteken voor de koetsier, de paarden zetten aan, de Kerstoptocht door Noordwijk-Binnen is gestart, op weg naar Woonzorgcentrum Jeroen om de ouderen van Noordwijk ook mee te laten genieten.

Iedereen is van harte uitgenodigd mee te lopen, liefst voorzien van  een lampion of de uitgereikte glasfibersticks. Om de feestvreugde compleet te maken worden kinderen vooral aangemoedigd om zich in “stijl” te kleden.

muziekverlichtbinnen

Om 17:35 uur wordt de optocht terug verwacht. Aansluitend  kan er tijdens de Meet & Greet genoten worden van gratis chocomel en glühwein en zijn er voor bescheiden prijsjes hapjes te koop. De Dansmariekes van de Kaninefaaten verrassen u met een stukje uit Musical Hair!

Om 18:00 uur zal de Kerstman en zijn gevolg vertrekken.

Om 18:15 uur Einde Muziek Verlicht Binnen

Meer informatie op: http://www.deoudedorpskernnoordwijk.nl/muziek-verlicht-binnen/.