Start kaartverkoop Carols bij Kaarslicht 2016

Foto: Kleijnkoor Noordwijk

Kleijnkoor Noordwijk zal ook dit jaar Carols bij Kaarslicht zingen. Oud en nieuw kerstrepertoire om de kerst in te luiden  in de sfeervolle Oude Jeroenskerk van Noordwijk Binnen. Het concert Carols bij Kaarslicht is voor velen een traditie geworden en wordt ieder jaar druk bezocht.  Prachtige muziek in een sfeervol verlichte kerk en een mooie opstap naar kerst.

Het koor zal dit jaar begeleid worden door James Pollard  op piano en door het Ambiance Ensemble.   Het programma van dit jaar is genoemd: Engelen”. Een prachtige toevoeging in beeld is gevonden in het kunstwerk  “Hope” van Judith de Haas.

Vanaf 1 december zijn kaarten  à € 12,00 te koop bij Boekhandel Van der Meer in Noordwijk Binnen of via de website van Kleijnkoor Noordwijk.

Kinderconcert

Ook dit jaar is er een speciaal kort  kinderconcert gezongen door het Kinder Kleijnkoor. Ruim dertig kinderen zijn sinds een aantal weken aan het repeteren onder leiding van Chantal van der Klugt om hun liedjes in dit speciale kinderconcert ten gehoren te brengen. Het concert is op 23 december om 17:00 uur, toegang is gratis.   

Kleijnkoor Noordwijk

Carols bij Kaarslicht

22 december 21.00 uur

23 december 19: 00 en 21:00 uur

o.l.v. Herma van Piekeren

entree € 12,-

kaartverkoop via

Boekhandel Van der Meer of via www.kleijnkoor.nl

KinderKleijnkoor

Kinder Carols bij Kaarslicht

23 december om 17.00 uur

o.l.v. Chantal van der Klugt

gratis toegang