TAXATIE OUDE BOEKEN EN OUDERWETS ORANJE BOEKENFEESTJE

Foto: Het Cultuurcafé

Zaterdagmorgen 3 september taxeren Willem en Wim Baalbergen bij van der MEER/Het Cultuurcafé oude en antiquarische boeken. Heeft u nog een bijzonder boek thuis liggen en wilt u de waarde weten? Neem het mee en laat het taxeren. Vanaf 9.00 uur zijn de antiquaren aanwezig en taxeren gratis.

Ter ere van de Oranje festiviteiten is het ook het hele weekeinde feest aan de Keuvel 1, een gezellig ouderwets boekenfeestje georganiseerd door Antiquariaat Moby Dick en van der MEER/Het Cultuurcafé.

In de afgelopen maanden is er heel wat veranderd  bij van der MEER/Het Cultuurcafé en Moby Dick. De eerstgenoemde is verhuisd naar de Keuvel en de collectie van de winkel van Moby Dick is totaal gerenoveerd. Het duurt wat maanden voordat de inrichting van een nieuw pand / een nieuwe opzet een beetje vaste vorm krijgt. Nu dit het geval is, blijkt een deel van de grote voorraad boeken geen plek te hebben gekregen.  Deze restvoorraad wordt tijdens het Boekenfeestje opgeruimd. 
Zaterdag van 9-17 uur en zondag van 12-17 uur kan de lezer zijn slag slaan. Taxatie zaterdag vanaf 9.00 uur. Meer info zie www.hetcultuurcafe.nl