Van Hoorne theater presenteert ROODKAPJE De Musical

Foto: Van Hoorne Theater

Het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke Oma zal opnieuw vele kinderharten en dat van hun (groot) ouders sneller doen kloppen. De rol van Roodkapje wordt gespeeld door Maud Mulder, die met deze rol ooit haar theaterdebuut maakte.

De vegetarische wolf Gerrit (Michael van Hoorne) en zijn gemene vrouw Tina (Sandra Dijkstra) staan uiteraard garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Voorzien van een volledig nieuw decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezing liedjes, is Roodkapje De Musical dé familievoorstelling die je niet mag missen! Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd.
www.vanhoorne-entertainment.nl

Zaterdag 21 januari, aanvang 14.00 (bijna uitverkocht) en 16.30. De plaatsbewijzen kosten € 19,50 (inclusief garderobe en een consumptie). De theaterbalie is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl