VOORJAARSPROGRAMMA VAN PALLIAM IS UIT

Foto: Pallium Noordwijk

Met trots kondigt Palliam haar nieuwe voorjaarsprogramma aan. Het belooft een bijzonder seizoen te worden waarin de verwondering centraal staat. Van meditatie tot schilderen, van lezing tot wandeling, er valt van alles te beleven. In de keuze voor de events reflecteert de ambitie van Palliam als ‘centrum voor zingeving & levenskunst’.

Het programma is er voor wie zich wil laten inspirerend, voor wie bezinning belangrijk is en voor wie graag gelijkgestemden wil ontmoeten. Coördinator Tiny van Westerop zegt hierover: “in het afgelopen seizoen steeg het aantal bezoekers met ruim 20%, wat bevestigt dat onze nieuwe aanpak in goede aarde valt. We zullen dit voorjaar deze lijn gaan doortrekken en hopen dat nog meer mensen ons gaan ontdekken”.  Het nieuwe programma staat inmiddels online bij www.palliam.nl en het handzame programmaboekje is gratis te bestellen door een berichtje te mailen naar [email protected].

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, [email protected] of 071-3612590. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl