René van Meurs met ‘Even goede vrienden’ in De Muze!

Foto: René van Meurs

René won in 2012 de jury- én publieksprijs van het grootste cabaretfestival van Nederland: Cameretten, en toerde vervolgens twee theaterseizoenen met veel succes door het land. Dat was lachen. Dat vond hij niet alleen zelf, ook u vond dat massaal.

Toch kwam hij zichzelf op een gegeven moment tegen, zoals iedereen zichzelf weleens tegenkomt. U kent het wel; gedeukt, gehavend en enigszins in dubio. Op zo’n moment kun je niet anders dan jezelf bij de kladden grijpen, aankijken en vragen: “ben ik na deze opdonder nog steeds even goede vrienden met mezelf? Op 8 maart a.s. ziet u wat er na die botsing van René is overgebleven en weer is opgestaan. Met, zoals u gewend bent, een enorme berg grappen, knappe improvisaties in een moordend tempo!

Woensdag 08 maart, aanvang 20.15. De plaatsbewijzen kosten € 17,50 (inclusief garderobe en een consumptie). De theaterbalie is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl