Speelman en Speelman met ‘Het moet eruit’ in De Muze

Foto: noordwijk.nieuws.nl

De behoefte is groot: ze houden niets meer in en kroppen niets meer op. Er is niets meer wat ze tegenhoudt. Het moet er gewoon allemaal uit! Na 10 jaar in het theater blikken Daan en Joost Speelman terug op hun carrière op de planken.

Het verhaal van tien jaar succes en tegenslag moet eruit. De broers voelen de behoefte hun eerdere shows van zich af te pellen als lagen van een ui, zodat ze daarna weer verder kunnen met iets nieuws. En zoals je van de Speelmannen gewend bent, gaat deze trip down memory lane er op een muzikale en humoristische manier aan toe. Het wordt een jubileumvoorstelling waarin niets onbesproken blijft. Want als het bij de Speelmannen eruit moet … dan komt de hele wereld eruit!
www.speelmanenspeelman.nl

Woensdag 5 april, aanvang 20.15. De plaatsbewijzen kosten € 18,00 (inclusief garderobe en een consumptie). De theaterbalie is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl