MOAM ONTWERPT COLLECTIE VOOR DE HEMA

Voor het eerst in haar 90-jarige bestaan, slaat HEMA de handen ineen met jonge modeontwerpers. Een unieke samenwerking tussen designtalent van en het meest Hollandse warenhuis. LEES VERDER….

De collectie is vervaardigd door de vier designers van het collectie MOAM en nu al te koop bij de HEMA in de Hoofdstraat in Noordwijk aan Zee.
t32aog4drto9zb5ok2pmt3ruh
De collectie MOAM voor HEMA is de perfecte basis voor de Nederlandse garderobe, tijdloze items ogen clean en slouchy, maar zijn uniek door verfijnde details, bijzonder lijnenspel en mooie stoffen. Een vertrouwde en comfortabele collectie voor de Nederlandse en dus ook Noordwijkse consument. De collectie is vervaardigd door de vier designers van het collectie MOAM en te koop in meer dan 200 filialen door heel Nederland.
MOAM collectie voor HEMA
De lijn bestaat uit smaakvolle fashion items voor de vrouw zoals een verlengend colbert met bijpassende pantalon, gedetailleerde blouse en little black dress, maar ook een klassieke kokerrok, oversized gebreid vest en boxy top.
olz11qzwaqeux4vr1pqfb31tr
Voor de man ontwikkelde MOAM stijlvolle items als een  gebreide, wollen trui en een overhemd. Daarnaast biedt de collectie uniseks items waaronder een bomber-jack en een printed sweater.
De collectie heeft naast volle winterkleuren als diepzwart, donkergroen en donkerblauw, ook frisse kleuren als ijsblauw en bordeauxrood. De stoffen zijn rijker dan in het gewoonlijke assortiment, maar met de bekende HEMA-kwaliteit; kreukvrij en strijkvriendelijk.
Tenslotte zijn er door MOAM ook producten ontwikkeld voor het dagelijks leven zoals een notitieboekje, een theedoeken set, sokken, een panty en een shopper. De MOAM voor HEMA collectie is 20-delig, maar kan in meer dan 160 combinaties worden gebruikt.
Bron: Bruno.nl