Burgerinitiatief met nog eens tweeduizend handtekeningen ondersteund!

Noordwijk | Het burgerinitiatief van Alexandra Dik en Hans Stol is een eclatant succes geworden nu, bovenop de 400 handtekeningen, nog eens tweeduizend Noordwijkers hun handtekening hebben gezet. Lees verder…

Hierdoor is dit initiatief op de agenda geplaatst van de vergadering van de gemeenteraad van 30 oktober.  

Een aantal sympathisanten van het opgerichte ‘Platform Initiatief Noordwijk’ vond 400 handtekeningen niet genoeg. Om duidelijk te maken dat zij het eens zijn met de plannen van de Hotels van Oranje, zijn zij de afgelopen week spontaan in actie gekomen om een vervolg te geven aan het initiatief.
Onder de duidelijke tekst “Ja, ik steun dit burgerinitiatief en daarmee de plannen van de Hotels van Oranje. De gemeente moet doorpakken.”, hebben tot nu toe nog eens 2.000 Noordwijkers hun handtekening gezet.
 
Alles bij elkaar steunen nu zo’n 2.400 Noordwijkers deze unieke actie. Daarmee is helder geworden dat er een duidelijk maatschappelijk draagvlak is voor dit burgerinitiatief en voor de bouwplannen aan Koningin Wilhelmina Boulevard en Jan van Henegouwenweg. De stapels lijsten met handtekeningen zullen morgen tijdens de raadsvergadering aan de gemeenteraad worden overhandigd.