St. Patricks Party @ Harbourlights met Pro/ost

Foto: HRBOURLIGHTS

14 maart 2015 vieren wij in the Harbourlights weer de Ierse nationale feestdag: St. Patricksday! De beroemdste nationale feestdag ter wereld staat altijd garant voor een echt volksfeest. Veel Bier, Goede Muziek en Trouwe Vrienden! Dat komt allemaal samen op de Koningin Wilhelmina Boulevard 9 en dat betekend dat iedereen daar bij moet zijn.

Al 15 jaar maakt Pro de podia in de lage landen onveilig. Pro startte in 1996 tijdens een zeiltrip op de Waddenzee georganiseerd door en met stamgasten van cafĂ© “Het Koffiehuis” uit Noordwijk. De vrienden Ben, Flo en Louis vermaakten de opvarenden met het spelen op hun akoestische gitaren. Dit “jammen”zetten ze voort op bekaterde zondagmiddagen waarbij Ben vanuit zijn liefhebberij voor folkmuziek Flo en Louis enthousiast maakte voor dit genre. Nadat Sandra zich met haar viool bij het gezelschap voegde ontstond een huiskamer- en straatgezelschap dat zich op geheel eigen wijze toelegde op het spelen van folkmuziek. Pas na een jaar of 8 werd de groep compleet met fan van het 1e uur Dennis op de contrabas.

The Harbourlights is sinds 1984 een toonbeeld op de boulevard. Geopend alle dagen in het jaar. Dus ook die regenachtige winterdagen. In het cafe is het gemoedelijk, warm en vooral gezellig! Dit komt niet alleen door de grote hoeveelheid verschillende bieren en whiskey`s, maar voornamelijk door de mensen die er komen. Dat maakt the Harbourlights “the Best Pub in Town”

Pro/ost speelt op ZATERDAG 14 maart 2015 vanaf 21:00 tot +/- 02:30 @Harbourlights op de Koningin Wilhelmina Boulevard 9 te Noordwijk.

Links:
Facebook event  http://www.harbourlights.nl http://www.proswingfolk.com