Altijd al een keer naar Rome willen gaan?

Foto: Rome reis

Noordwijk – Altijd een keer naar Rome willen gaan ? Maar het kwam er niet van of u wilde niet alleen reizen?  U wilt ook géén bedevaartreis,  maar eerder een culturele reis met enige religieuze aspecten?  Voor de Parochie Sint-Maarten (Teylingen – Noordwijk – Noordwijkerhout) organiseert Jos Westgeest –  als reisleider verbonden aan DrieTourReizen –  een vijfdaagse reis naar Rome van 19 t/m 23 oktober 2015.

Tijdens deze reis krijgt u o.l.v. professionele gidsen een prachtige indruk van Rome in al zijn facetten :   Vaticaanstad,   het Forum Romanum en het Colosseum,   Piazza Navona en de Trevifonteinen,  Via Appia en de catacomben van Callisto.  Ook bezoeken wij de beroemde kerken Paulus buiten de Muren en de Sint Jan van Lateranen.  En als hoogtepunt staat er een audiëntie bij de paus op het programma.  Tijdens het verblijf in Rome wordt er overnacht in het Hotel “Madre Pie”,  een voormalig klooster op loopafstand van het Sint-Pietersplein.  De avondmaaltijden vinden plaats in een centraal gelegen (familie-) restaurant op loopafstand van het hotel.

Bent u geïnteresseerd?  Stuurt dan een mailtje naar :  [email protected] of bel 071-3619495 (na 19.00 uur). U wordt dan – geheel vrijblijvend – uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst (in juni),  waarna u zich kunt inschrijven voor deelname.