Hotel van oranje ONTVANGT TRIPADVISOR CERTIFICAAT VAN UITMUNTENDHEID

Foto: noordwijk.nieuws.nl

Noordwijk aan Zee, 26 Mei, Hotel van Oranje, Autograph Collection® Hotels heeft vandaag bekendgemaakt dat zij door TripAdvisor® het prestigieuze Certificaat van Uitmuntendheid toegekend heeft gekregen en wordt beoordeeld als een hotel van topklasse onder reizigers op de grootste reiswebsite ter wereld.

Hotel van Oranje, Autograph Collection Hotels is de afgelopen jaren continue blijven vernieuwen en is druk bezig geweest met het verbeteren van het bedrijf en de service om optimaal in te blijven spelen op de moderne wensen van de gasten. Met als gevolg dit voortreffelijke resultaat in de vorm van het Certificaat van Uitmuntendheid.

“Het winnen van een Certificaat van Uitmuntendheid is een prestatie waar ons hele team trots op kan zijn. De input van onze gasten is voor ons heel belangrijk. Het houdt ons scherp en het zorgt er voor dat wij alleen maar beter kunnen worden. Graag willen wij alle gasten bedanken die de tijd hebben genomen om een beoordeling te schrijven. Er is geen grotere erkenning dan de goedkeuring van onze eigen gasten” aldus Jaap J.M. Liethof, Algemeen Directeur van Hotel van Oranje.

Sinds vijf jaar biedt deze award erkenning voor uitmuntende gastvrijheid. Het certificaat wordt alleen uitgereikt aan gelegenheden die constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor ontvangen.