Noordwijk op de culinaire agenda met Proef Noordwijk !

Foto: Proef Noordwijk

Noordwijk – Proef Noordwijk plaatst Noordwijk in het laatste weekend van augustus weer op de culinaire evenementenkalender. Inmiddels hebben zich 11 restaurants en food retailers aangemeld voor deelname aan het evenement. Dit betekent dat het evenement definitief kan plaatsvinden. Er is echter nog plaats voor een aantal deelnemers om het aanbod compleet te maken. De Gemeente Noordwijk juicht de komst van Proef Noordwijk toe met het verlenen van een evenementensubsidie.

Van vrijdag 28 t/m zondag 30 augustus a.s. is jong en oud welkom in Noordwijk-Binnen om kennis te maken met culinaire aanbod in Noordwijk. Op het parkeerterrein naast de R.K. Sint-Jeroenskerk (in de volksmond “Verkadeplein”) zal het evenemententerrein worden ingericht met een overdekte “markthal”, waarin de culinaire ondernemers zich zullen presenteren. Rondom een centrale bar en grenzend aan een groot terras met sta-, zit en loungegelegenheid. Ook zal de aangrenzende kerktuin worden opgesteld en worden betrokken bij het evenemententerrein. Hier zal een aantal culinaire verrassingen zijn te vinden, dat aanvullend zal zijn op het aanbod in de markthal.

De bedrijven die in elk geval op Proef Noordwijk aanwezig zullen zijn, zijn Beach Club O, Bites, Dutch!, George Vis, Happazz, De Harmonie, Het Elfde Gebod, Grand Hotel Huis ter Duin, Bistro De Klucht, Slagerij Krijn van der Bent en Hotel De Witte Raaf. Een aantal restaurants ondersteunt het evenement financieel. Ook de Noordwijkse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland staat volledig achter de organisatie van Proef Noordwijk.

Proef Noordwijk roept de Noordwijkse horeca en food retailondernemer op de laatste plaatsen van de markthal in te nemen. Ook bedrijven die het evenement financieel of materieel willen ondersteunen zijn van harte welkom. De organisatie heeft hiervoor verschillende sponsorpakketten beschikbaar. Méér informatie is te vinden op de website www.proef-noordwijk.nl . Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen met Aad Steenvoorden (06 100 988 35) of Peter Pauëlsen (06-434 106 20).