PROEF NOORDWIJK heet iedereen welkom op haar culinaire evenement!

PROEF NOORDWIJK 2015
PROEF NOORDWIJK 2015
Foto: noordwijk.nieuws.nl

Noordwijk –  Proef Noordwijk plaatst Noordwijk in het laatste weekend van augustus weer op de culinaire evenementenkalender.  Op vrijdag 28 augustus a.s. verricht Jan Rijpstra,  Burgemeester van Noordwijk de opening  van het culinaire evenement,  dat drie opeenvolgende dagen zal plaatsvinden in Noordwijk-Binnen aan de Van Limburg-Stirumstraat  naast de R.K. Sint-Jeroenskerk. 

Van vrijdag 28 t/m zondag 30 augustus a.s.  is jong en oud welkom op het in de volksmond bekende “Verkadeplein” om kennis te maken met het culinaire aanbod in Noordwijk.  In een overdekte “markthal” zullen zich 12 restaurants en food retailers uit Noordwijk presenteren met verschillende kleine en grotere gerechten en bijpassende wijnen. Dit alles rondom een centrale bar en grenzend aan een groot terras met sta-, zit- en loungegelegenheid.  Ook zal de aangrenzende kerktuin worden opengesteld om zich te kunnen verpozen onder het genot van alle lekkernijen. Hier zal ook een aantal kunstenaars actief zijn in het kader van de Kunstroute 2015. De restaurants en food retailers die op Proef Noordwijk aanwezig zullen zijn,  zijn Beach Club O,  Bites, Dutch!,  George Vis,   Happazz,  De Harmonie,  Het Elfde Gebod, Grand Hotel Huis ter Duin,  Bistro De Klucht, Slagerij Krijn van der Bent, Lizzy’s IJspaleis en Hotel De Witte Raaf. Koffiebrander Smit&Dorlas is aanwezig met een uitgebreide koffiebar.

Proef Noordwijk is geopend op vrijdag van 17.00-23.00 uur,  zaterdag van 16.00-23.00 uur en zondag van 14.00-21.00 uur. Op zondagmiddag worden er kinderactiviteiten in de kerktuin  georganiseerd door Flowerkids.  Proef Noordwijk is vrij toegankelijk voor iedereen.   De aangeboden gerechten en dranken worden verstrekt tegen betaling van munten ad € 1,25.  De munten kunnen worden aangekocht aan de kassa van Proef Noordwijk op het evenemententerrein.  Op het terrein geldt het NIX18 drankenbeleid.  De plattegrond van de markthal en de menu’s van de verschillende deelnemers zijn te vinden op de website  www.proef-noordwijk.nl.   Ook kunt u zich op de hoogte houden via de facebookpagina van Proef Noordwijk.  Proef Noordwijk wordt georganiseerd onder auspiciën van de Noordwijkse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland.