HET IS ALLEMAAL WEGGEGOOID GELD!

Het Geweten van Noordwijk over weggegooid geld
Het Geweten van Noordwijk over weggegooid geld
Foto: noordwijk.nieuws.nl

Althans, wanneer je alle ergernissen en de rekening van € 30.000,00 zo bekijkt!

Ik heb het gezien en ik heb het u voorspeld. Het hele Boulevarddebat lijkt een van de laatste stuiptrekkingen te zijn van PUUR NOORDWIJK wethouder Hans Bakker, om alle noodzakelijke economische ontwikkelingen in Noordwijk tegen te werken. Ontwikkelingen die zonder enige twijfel gaan leiden tot meer economische groei en meer werkgelegenheid.

En dat de Koningin Wilhelmina Boulevard er ook nog van opknapt is dan mooi meegenomen.

De laatste door het College georganiseerde informatieavond lokte, ondanks alle promotie, vrijwel geen enkele Noordwijker naar De Muze. Het is dat de directie van Hotel van Oranje nog wat geld had aangegooid tegen de fotopresentatie, anders was er waarschijnlijk niemand op de smeekbede van wethouder Hans Bakker afgekomen.

Enfin, nu ook hij eindelijk ziet dat hij al die tijd al aan een dood paard heeft zitten trekken en een van onze regionale dagbladen breeduit melding maakt dat het Boulevarddebat geen navolging meer zal krijgen en het feit dat de Noordwijkse bevolking nog één keer een uitnodiging op de mat heeft gekregen om op de plannen te reageren, kan ik u alvast verzekeren dat dit niet gaat gebeuren. Op een paar PUUR Noordwijkers na misschien, die hiertoe vanuit de partij opdracht hebben gegeven. Maar daar trappen wij niet meer in heer Bakker. Dus, om met The Beatles te spreken: “LET IT BE!”

Rest mij om een woord van dank uit te spreken aan het adres van met name Alexandra Dik en Hans Stol van het Platform Burgerinitiatief Noordwijk (PIN). Dankzij hun harde werk en de steun van duizenden Noordwijkers lijkt het met de gedeeltelijke nieuwbouw van Hotel van Oranje toch nog goed te komen.

In 2018 weer nieuwe gemeenteraadsverkiezingen, dus alle kans om de weeffouten van de afgelopen verkiezingen voor eens en voor altijd te repareren.