Theaterhuis & Het Cultuurcafé wekken dichter Pablo Neruda tot leven

Pablo Neruda
Pablo Neruda
Foto: Het Cultuurcafé

TheaterHuis en Het Cultuurcafé presenteren: Dichter aan huis, Pablo Neruda, dichter aan zee. Een voorstelling die de Chileense dichter Pablo Neruda tot leven wekt. Met poëzie, over zijn muzen en zijn vaderland, met dans en verhalen.

TheaterHuis en Het Cultuurcafé organiseren iedere laatste zondag van de maand een culturele voorstelling waar theater en literatuur samen komt. Zondagmiddag 30 augustus brengen muzikant Juan Tajes, danseres Carolina Droler, schrijfster Pauline Slot en reizigster Martine Zeeman de Chileense dichter Pablo Neruda tot leven in het TheaterHuis aan Voorstraat 14 in Noordwijk.

Pauline Slot schreef ‘En het vergeten zo lang’ over Maria (Maruca) Reyes-Hagenaar, de eerste echtgenote van de beroemde dichter. Gecombineerd met muziek en poëzie van Juan Tajes, de (tango)dans van Carolina Droler en de verhalen van Martine Zeeman belooft het een culturele middag te worden.

Zondagmiddag 30 augustus. Aanvang 17.00 uur. Graag reserveren (€ 15,- incl. koffie/thee)
Tickets zijn verkrijgbaar in de online ticketshop www.hetcultuurcafe.nl of bij Boekhandel van der Meer, Vuurtorenplein 10 te Noordwijk.