NOORDWIJK WINTER WONDERLAND OPENT HAAR DEUREN

Foto: Winterwonderland

Noordwijk  –    Op vrijdag 4 december a.s. opent Noordwijk Winter Wonderland voor het eerst haar deuren voor ruim vier weken lang winterpret voor jong en oud.  Op het terrein van “Het Zuiderbad”  aan de Koningin Astridboulevard  is elke schaatsliefhebber van harte welkom op de 150 m2 ijsbaan,  gelegen in een winterwarme Alpenstube.  Ook toeschouwers en begeleiders zijn elke dag welkom voor een warme chocomel,  glühwein of diverse heerlijke stamppotten.  Voor iedereen zal het winters genieten zijn in de laatste maand van het jaar.

winterwonderland

Ruim vier weken lang zullen er op en rond de ijsbaan winterse activiteiten te beleven zijn.  Van maandag 7 december tot en met vrijdag 18 december (begin kerstvakantie) worden leerlingen van basisscholen uit Noordwijk op de schooldagen uitgenodigd tussen 09.00 en 14.00 uur.  Doordeweeks is de ijsbaan voor iedereen open tot 20.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 22.00 uur. In kerstvakantie alle dagen geopend van 10:00 tot 22:00 uur. De entree voor de ijsbaan is 6 euro,  inclusief huur van de (hockey-) schaatsen. Gedurende de hele middag en avond kan men aanschuiven voor heerlijke stamppotten met bijpassende garnituren voor sléchts 10 euro, maar warme Luikse wafels en traditionele crêpes zullen ook zeker niet ontbreken. Uiteraard kun je ook altijd aansluiten bij de dagelijkse bitterballenborrel vanaf 17.00 uur.

In de weekenden en kerstvakantie zullen er allerlei gezellige activiteiten en festiviteiten worden georganiseerd. De agenda zal te zien zijn op www.noordwijkwinterwonderland.nl.  Je kunt ook via social media de activiteiten volgen door de pagina “leuk te vinden” van  www.facebook.com/noordwijkwinterwonderland. Inschrijvingen voor de activiteiten verlopen via de Facebookpagina en via email: [email protected].

Nadere berichten zullen spoedig volgen.

Noordwijk Winter Wonderland is te vinden op het terrein van Het Zuiderbad aan de Koningin Astridboulevard 104 te Noordwijk aan Zee – aan het eind van de eerste parkeerplaats.  Openingstijden :  maandag t/m donderdag van 10.00 – 20.00 uur.  In het weekend en de kerstvakantie (alle dagen) van 10.00 – 22.00 uur. Entree schaatsbaan: 6 euro incl. huur schaatsen. Informatie: www.noordwijkwinterwonderland.nl of [email protected]