Noordwijkse jubileert in week van de pedicure

Foto: Carla Hogervorst

 

De Noordwijkse Carla Hogervorst jubileert met haar voetverzorgingsbedrijf exact in de week van de pedicure. In de week van 23 mei 2016 valt de datum dat het twintig jaar geleden is dat Carla Hogervorst haar bedrijf Pedicure Noordwijk opzette. Sinds 2000 werkt zij vanuit haar praktijk aan De Ruijterstraat 66. Om het jubileum luister bij te zetten krijgt elke tiende cliënt in de week van de pedicure en de hele maand juni een gratis cadeaubon voor een familielid, vriend of kennis mee.

Carla Hogervorst is een zeer ervaren pedicure, die is aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet.nl. Zij heeft in de afgelopen jaren diverse specialisaties behaald, onder meer op het gebied van schimmelnageldiagnostiek, diabetische, reumatische, oudere en spastische voet. De Week van de Pedicure roept alle consumenten op om stil te staan bij het welzijn van de voeten. ‘In Noordwijk’, voegt Carla Hogervorst eraan toe, ‘breekt het mooie weer aan. Noordwijkers willen graag met goed verzorgde voeten richting het strand.’

‘Over voetverzorging valt heel veel te vertellen’, zegt Carla Hogervorst. ‘Op mijn website www.pedicurenoordwijk.nl en gelijknamige Facebookpagina vertel ik daar in mijn blogs per onderwerp nog veel meer over.’ Pedicure Noordwijk is bereikbaar per telefoon (071-3623845) of per mail: [email protected].