Startdienst Protestante gemeente ‘Deel je leven’ op het strand

Foto: Protestantse gemeente Noordwijk
Na de zomer wordt de start van alle activiteiten van de Protestantse Gemeente Noordwijk ingeluid met een feestelijke startdienst. 
Omdat Noordwijk dit jaar haar 150-jarig bestaan als badplaats viert zal deze start op het strand plaatsvinden!
kerkophetstrand2
Eén van de mooiste plekken in Noordwijk om met jong en oud samen te komen, te vieren en te delen. Alle inwoners van Noordwijk worden hiervoor uitgenodigd!
Voor diegenen die deze kerkdienst niet op strand bij kunnen wonen, is er een alternatieve plek gevonden in Groot Hoogwaak. Hier kan op grote schermen de dienst meegevierd en beleefd worden.
De aanvang van de startdienst zal op beide locaties om 11.00 uur zijn, en de plaats op strand: ter hoogte van Strandpaviljoen De Koele Costa (afrit 21 Bosweg/Zeereep). Tip: neem een strandstoel of badlaken mee om op te zitten.
Voor de startdienst kun je ook nog meelopen met een stilte-wandeling. We verzamelen dan om 8.45 uur bij De Koele Costa (afrit 21 Bosweg/Zeereep), maken een wandeling over strand en keren weer terug naar de Koele Costa, waar om 10.00 uur een ontbijt (voor eigen rekening) genuttigd kan worden. Voor dit ontbijt kun je je opgeven via:  [email protected]
Op de website (pkn-noordwijk.nl) zal mogelijk nog meer laatste informatie komen te staan. Houd deze in de gaten!
Bij slecht weer is er een alternatief programma. Dit wordt pas op de zaterdag er voor beslist en zal dan vanaf 13.00 uur via de website en e-mail gecommuniceerd worden. Bij onduidelijkheid kan er zaterdag 10 september na 13.00 uur gebeld worden met 06-53747647 (ds. Janneke Nijboer).