Horecagebied De Grent naar 2.0?

Foto: noordwijk.nieuws.nl

Door René Kamphuis | Horeca-ondernemers, pandeigenaren, de Noordwijkse Ondernemers Vereniging en de gemeente zijn het over één ding eens en dat is dat De Grent hopeloos verouderd is. Ja, vroeger was De Grent een zeer populair uitgaansgebied, maar zeg nu eerlijk: de tijd van discotheken ‘oude stijl’ ligt inmiddels al ver achter ons!

En dat is niet sinds gisteren het geval! Nu steeds meer horecapanden leeg komen te staan ziet men eindelijk in dat er wel iets dient te gebeuren. Makkelijker gezegd dan gedaan garandeer ik u.

Met hulp van het gespecialiseerde management & consultantbureau APPM gaat men de mogelijkheden en onmogelijkheden in kaart brengen. Dat de gemeente hierin wil participeren past helemaal in het plaatje dat de broodnodige facelift van De Grent nauw samenhangt met toekomstvisie van Noordwijk als toeristische badplaats. Zij geeft hierbij wel al de boodschap mee, dat een en ander ‘een zaak van lange adem zal zijn’. Echter, doordat de ontstane problemen te lang onderbelicht zijn gebleven is voldoende tijd nu juist iets dat De Grent – ondernemer niet heeft. En zie dan maar alle neuzen dezelfde richting op te krijgen.

Maar, er is een spreekwoord dat zegt de de wonderen de wereld nog niet uit zijn en dus worden de Noordwijkers en haar bezoekers nog tijdens hun leven verrast met een gloednieuw 2.0 uitgaanscentrum! Wie zal het zeggen?

2.0