LEMNISCAAT KINDERBOEKENFEEST IN DE KERKSTRAAT

Foto: boekhandel vd meer - noordwijk

De Kinderboekenweek (thema Opa en Oma, voor altijd jong) wordt spetterend geopend in Noordwijk op woensdagmiddag 5 oktober.

Op de Bronckhorstschool en in de Kerkstraat wordt het Lemniscaat Kinderboekenfeest georganiseerd. Schrijvers en illustratoren van uitgeverij  Lemniscaat zijn te gast en geven workshops in de lokalen van de Bronckhorst, in een aantal winkels in de Kerkstraat en bij van der MEER/Het Cultuurcafé. 

lemniscaat.m.boltAriënne Bolt

Met Pieter Koolwijk, Marlies Verhelst, Alice Hoogstad, Marloes Morshuis, Tjibbe Veldkamp, Wim Bos, Martijn van der Linden, Ariënne Bolt, Mark Janssen. Er wordt getekend, geschminkt, voorgelezen, gesjoeld en er is muziek en koek en zopie. De middag wordt afgesloten om 16.30 met een theatervoorstelling ‘Feestmaal voor de Koning’ op het podium van van der MEER/Het Cultuurcafé.

lemniscaat.marliesverhelstMarlies Verhelst

Het feest wordt op woensdagmiddag 5 oktober a.s. muzikaal geopend om 14.00 uur door Burgemeester Rijpstra en Wethouder Fles op het schoolplein van de Bronckhorstschool aan de Bronckhorststraat in Noordwijk Binnen.

Kaartjes/polsbandjes (€ 2,50 voor kinderen, (groot)ouders gratis) kun je kopen bij Boekhandel van der Meer aan de Keuvel en de Bibliotheek Bollenstreek Noordwijk. En met je polsbandje kun je in de winkels in de Kerkstraat leuke dingen doen, zoals samen met je opa en/of oma en je lievellingsboek voor een leuk prijsje op de foto.

Alle kinderen, opa’s en oma’s en ouders zijn welkom !