Algemene Ledenvergadering VVD | óók toegankelijk voor niet-leden!

Foto: VVD

Hierbij treft u aan de agenda voor de komende Algemene Ledenvergadering van uw lokale VVD, welke gehouden wordt op maandag 24 oktober 2016 om 20.00 uur in het Golden Tulip Hotel aan de Koningin Wilhelmina Boulevard. Inloop vanaf 19.30 uur (sluiting: ca. 22.00 uur)

Deze vergadering staat in het teken van het verkiezingsprogramma voor de landelijke verkiezingen en wordt gehouden om de leden van VVD Noordwijk Lokaal de gelegenheid te bieden via ons lokale netwerk eventueel amendementen in te dienen.
Door de ledenvergadering aangenomen amendementen (daar moeten we dan dus over stemmen) kunnen door Uw eigen secretaris digitaal doorgegeven worden aan het hoofdkantoor van de VVD. Amendementen gaan per genummerde regel in het verkiezingsprogramma. De amendementen worden besproken op het landelijk VVD congres in Noordwijkerhout (Leeuwenhorst) op zaterdag 19 november a.s. (voor deelname, zie helemaal onderaan).
De bedoeling is voorts uiteraard om onze leden bekend te maken met het verkiezingsprogramma.

De vergadering staat ook open voor sympathisanten (zo worden ze genoemd in het huishoudelijk reglement) van de VVD. Dat zijn dus belangstellende niet-leden. Zij mogen echter niet meestemmen.

KOMT U OOK?

PS: opgeven voor het landelijk VVD congres in Noordwijkerhout (Leeuwenhorst op zaterdag 19 november van 10.00 tot 17.00 uur doet u via mijnvvd.nl en dan onder het tabblad evenementen. Uw gebruikersnaam is uw lidmaatschapsnummer. Als u dat niet (meer) kent, stuurt u mij dan even een berichtje. Uw wachtwoord moet u zelf kiezen. Na het inloggen weet het systeem wie u bent en hoeft u dus niet meer uw gegevens in te vullen. Wel kunt eventueel de naam van een introducee opgeven en of u goedkoper mee wil lunchen. Leden krijgen daarna hun badge thuisgestuurd.
Met liberale groet,
Piet Peeters
Secretaris VVD Noordwijk Lokaal
namens het Bestuur