Tourism Malaysia neemt deel aan Bloemencorso

Foto: Bloemencorso Bollenstreek

Maleisië is de nieuwste praalwagendeelnemer aan het Bloemencorso Bollenstreek van 2017. Hiermee wil men de aandacht vestigen op het mooie land als een waanzinnig mooie vakantiebestemming.

Zuraini Abdul Ghani van Tourism Malaysia zegt uit te kijken naar hun deelname aan het komende Bloemencorso van de Bollenstreek met een praalwagen. “Deelnemen aan dit Bloemencorso zien we als een welkome aanvulling op onze activiteiten om Maleisië te promoten als een prachtig vakantieland. Het heeft ontzettend veel te bieden, waaronder een schatkamer aan wereldwonderen, attracties en culturen. De centrale ligging van Maleisië is overigens ook zeer interessant voor de zakelijke markt met het oog op grote congressen en tentoonstellingen. Deze boodschap dragen wij graag uit.”

Op zijn beurt is corsovoorzitter Leo van der Zon ook bijzonder enthousiast over de deelname van Maleisië aan het corso. “Het spreekt voor zich dat we ontzettend blij zijn met deze nieuwe internationale deelnemer. Dit sluit perfect aan bij het internationale karakter van het Bloemencorso van de Bollenstreek. Immers, ons miljoenenpubliek komt van over de hele wereld. Voor Tourism Malaysia is er dan ook geen betere manier om hun prachtige land dat veel te bieden heeft op deze kleurrijke wijze onder de aandacht te brengen.”

In dezelfde week heeft overigens ook China zijn deelname, voor de tweede keer, aan het Bloemencorso definitief bevestigd.