PVV Noordwijk vrijwel een FEIT!

Foto: noordwijk.nieuws.nl

Noordwijk, 21 oktober 2017 |Het moest er een keer van komen. Dus niet een kwestie van ÓF, maar van WANNEER??? Een groepje Noordwijkers dat nu nog niet bij naam genoemd wil worden hebben kenbaar gemaakt dat op 12 februari aanstaande de oprichtingsvergadering van de PVV, afdeling Noordwijk zal plaatshebben.

Zij die een beetje ingevoerd zijn bij de lokale politiek van Noordwijk wisten het eigenlijk al lang, de enige die tot voor kort dwars lag was Geert Wilders zelf. Maar nu niet meer. Geert heeft aangegeven dat de PVV in zoveel mogelijke gemeenten zichtbaar moet zijn. En dan is Noordwijk een uitgelezen plaats.

Want ga maar na, vooraanstaande leden van zowel PUUR Noordwijk, als ook Lijst Salman hebben er nooit een geheim van gemaakt te sympathiseren met deze populistische beweging, want laten we eerlijk zijn, dat is de PVV.

Maar, zonder namen te noemen, óók binnen een partij als VVD Noordwijk hebben verschillende leden in het verleden al aangegeven op de PVV te zullen stemmen, wanneer deze partij zou meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Het is dan ook de verwachting dat Noordwijk een zelfde beeld zal laten zien als in de rest van Nederland, waardoor  PVV alles in zich heeft om ook in Noordwijk de grootste partij te worden. De slachtoffers daarvan hoef ik hier niet op te sommen.