De Koning is dood, lang leve Diederik Samson!

Foto: ANP + noordwijk.nieuws.nl

Een gigantisch en nog nooit vertoond verlies dat mede te danken is aan de dodelijke ijdelheid van Lodewijk Ascher, die hand in hand met voorzitter Hans Spekman het ravijn insprong, de PvdA daarin mee slepend! Hoe dan ook, de stofwolken trekken op, het slagveld wordt zichtbaar.

Ik was nog even in een opperbeste stemming, omdat wij met een beetje geluk nu spoedig bevrijd zouden zijn van Jan Roos, Sylvana Simons, de Piratenpartij, noem maar op. Maar we hebben het kunnen zien Jan Roos werd ingeruild voor het Forum voor Democratie van Thierry Baudet, terwijl Sylvana Simons haar plek verloor aan de salafisten van DENK.

Maar goed, even terug nu naar het drama van de PvdA, waarbij het voor mij klip en klaar is dat voorzitter Hans Spekman en zijn kompaan Lodewijk Ascher zo snel mogelijk het politieke speelveld dienen te verlaten, om plaats te maken voor Jeroen Dijsselbloem, want zij zijn het die met die idiote lijsttrekkersverkiezing de ├Ęchte leider van de PvdA politiek hebben onthoofd. Ja, laat Jeroen Dijsselbloem de scherven bij elkaar vegen. En ik hoop voor hem dat binnen de komende vier jaar Ahmed Aboutaleb bereid zal zijn om alsnog de politieke arena aan het Binnenhof te betreden. Een fantastisch team zouden die twee zijn, daarvan ben ik overtuigd!

En wanneer Aboutaleb wederom zou weigeren, kan Diederik Samson deze positie makkelijk van hem overnemen. De bewijzen voor zijn kunde zij ruim voorhanden.

De Koning is dood, lang leve Diederik Samson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

article
12357
De Koning is dood, lang leve Diederik Samson!
Een gigantisch en nog nooit vertoond verlies dat mede te danken is aan de dodelijke
https://noordwijk.nieuws.nl/columns/20170316/koning-is-dood-lang-leve-diederik-samson/
2017-03-16T11:08:23+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/242/2017/03/16110708/hetgewetenvannederlandenhansspekman1.jpg
Columns, Nieuws, Politiek