De tuktuk trekt er op uit!

Foto: tuktuk noordwijk

De coalitiesamenwerking gaat fantastisch aan de Voorstraat. Vandaar dat noordwijk.nieuws.nl maar al te graag de ruimte geeft aan Raymond Salman van Lijst Salman/NZ voor deze volgende gelegenheidscolumn:

Iemand tuk hebben betekent ‘iemand beetnemen’
De tuktuk trekt er op uit
Er gaat een tuktuk in Noordwijk rondrijden. Zeg maar een ‘fusietuktuk’, De gemeente, vertegenwoordigd door Raadsleden en ambtenaren, zoekt er de Noordwijkers mee op. Wat vinden zij van de beoogde fusie? Waaraan moet aandacht worden besteed bij de vorming van de nieuwe gemeente?
Het is verbazingwekkend hoeveel manieren intussen zijn bedacht om te doen voorkomen alsof de inwoners inspraak krijgen, terwijl ze die in werkelijkheid helemaal en beslist niet en nooit krijgen.
De zelfingenomen ambtenaren, bestuurders en Raadsleden denken de inwoners van Noordwijk tuk te hebben, maar vergeten dat de nuchtere Noordwijkers zich niet laten besodemieteren.
Waarom geen echte stem aan de inwoners geven? Geef de Noordwijker écht inspraak tijdens een burgerraadpleging of liever met de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018!
Het karretje rijdt op donderdag 8 juni 2017 en zaterdag 10 juni 2017 door Noordwijk.
Laat u niet beetnemen en laat de ambtenaren en Raadsleden – die enkel het eigenbelang willen dienen – met de mond vol tanden staan. Wie heeft wie dan tuk?
Doet u mee of tukt u verder?
Raymond Salman

Reacties