Transfer Shanice van de Sanden van Liverpool naar VV Noordwijk

Foto: noordwijk.nieuws.nl

Want regeren is vooruitzien volgens VV Noordwijk voorzitter Henk Hoogervorst. En dat Hoogervorst een visionair is dat weten insiders al jaren. Hoe dan ook, het zou zomaar een keer kunnen gebeuren!

Velen onder u kunnen het zich nog herinneren, de 60’er jaren. Een tijd waarin je met je vader, moeder, broers en zussen op zondag naar een wedstrijd in de eredivisie ging kijken. In Katwijk deden ze dat op zaterdag. Maar ach, harde kernen onder de supporters ontstonden en voor dat we het wisten hadden we het fenomeen ‘hooligans’ .

Hoogervorst: ‘kijk, door al het geweld tijdens de wedstrijden van het eerste herenelftal blijven families al vele jaren weg, iets wat goed te zien is aan de inkomstenkant van onze vereniging. Door te kiezen voor het vrouwenvoetbal hopen we dat oude tijden weer herleven’.

VV Noordwijk hoopt in ieder geval dat met het aantrekken van Shanice van de Sanden een duidelijke stap naar het betaald vrouwenvoetbal gezet kan worden. Hoogervorst tot slot: ‘Dat moet ook wel want de overkomst van Van de Sanden kost ons toch gauw een slordige honderdduizend euro’. Een bedrag dat hij overigens uit eigen zak betaalt.

Ik vind het in ieder geval een schitterende zet van de voorzitter en beloof daarom plechtig om straks bij iedere wedstrijd van dames 1 aanwezig te zijn.

Reacties

article
13629
Transfer Shanice van de Sanden van Liverpool naar VV Noordwijk
Want regeren is vooruitzien volgens VV Noordwijk voorzitter Henk Hoogervorst. En dat Hoogervorst een visionair
https://noordwijk.nieuws.nl/columns/20170806/transfer-shanice-sanden-liverpool-naar-vv-noordwijk/
2017-08-06T12:00:47+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/242/2017/08/06115455/hetgewetenvannoordwijkenvrouwenvoetbal.jpg
Columns, Nieuws, Opmerkelijk, Sport