Stil in Mij – De Musical – Ferry Doedens, Jeroen Molenaar, Zoï Duister, Dieuwke Tönissen

Foto: Stil in Mij, de musical

Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen dit keer niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat hun vriend van dezelfde leeftijd er niet meer is. Zo komen ook al die andere herinneringen naar boven. Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks, want wat weten ze nou van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie of van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn, maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je?

Meer info: www.stilinmijdemusical.nl

Woensdag 27 maart 2019, aanvang 20.15 uur. De plaatsbewijzen kosten € 24.50 (inclusief bewaakte garderobe en een consumptie). De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op:
maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur,
maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur,  
zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en één uur voorafgaand aan elke voorstelling.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl

Kaarten zijn ook te koop bij van der MEER/Het Cultuurcafé (De Keuvel 1, Noordwijk) en VVV Noordwijkerhout (Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout).

Iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de voorstellingen en activiteiten in de Muze, kan zich aanmelden voor de mailing via de website www.demuzenoordwijk.nl