Arthouse Select – Green Book

Foto: de Muze

Op de derde maandag van de maand hebben wij onze Arthouse Select avonden. Wat betekent dat op die maandagavond een filmhuis film wordt gedraaid die gekozen is door onze bezoekers. Dit werkt als volgt: voorafgaand van de film worden er drie trailers laten zien en na deze trailers mag u stemmen op de film die u graag wilt zien met de volgende Arthouse Select avond. Zo telt een stem via Facebook een halve keer mee en een stem tijdens de Arthouse avond telt twee keer mee.

Afgelopen Arthouse Select avond is de film Green Book gekozen door ons publiek. Deze film gaat in op het inspirerende, hartverwarmende en waargebeurde verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten er ontstaat een bijzondere vriendschap.

Maandag 15 april 2019, aanvang 20.00 uur. Arthouse leden betalen voor de film 6,25 en hun introducees 7,75. Regulieren bezoekers betalen voor de Arthouse Select avond €9,50.

De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op:
maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur,
maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur,  
zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en één uur voorafgaand aan elke voorstelling.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl

Kaarten zijn ook te koop bij van der MEER/Het Cultuurcafé (De Keuvel 1, Noordwijk) en VVV Noordwijkerhout (Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout).