Royal Opera House – Concerto – Enigma Varations – Raymonda Act III

Foto: roh.co.uk

De klassieke oorsprong van The Royal Ballet is zowel terug te vinden in de werken van de balletdanser en choreograaf Marius Petipa als in de uit eigen huis afkomstige choreografen die het Britse ballet op de wereldkaart zetten. Dit gecombineerde programma onderstreept de veelzijdigheid van The Royal Ballet. Petipia’s Raymonda (derde akte) is een klassiek Russisch balletstuk dat is samengevat in één akte, en toont sprankelende en precieze techniek. De Enigmavariaties van Frederick Ashton, die het culturele erfgoed vormen van het balletgezelschap, zijn daarentegen in elk opzicht Brits van karakter: van de partituur van Edward Elgar, de ontwerpen van Julia Ttrevelyan Oman tot aan de kenmerkende stijl van Ashton zelf. Concerto, MacMillans fusie van klassieke techniek met een eigentijdse inslag, rondt het programma af. Daarmee krijgt het publiek een totaalbeeld van de indrukwekkende breedte van het erfgoed van The Royal Ballet.

Op dinsdag 5 november om 20.15 uur (live) en maandag 11 november om 11.00 uur (encore). De plaatsbewijzen vanaf € 19.50. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op:
maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur,
maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur, 
zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en één uur voorafgaand aan elke voorstelling.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl 

Kaarten zijn ook te koop bij van der MEER/Het Cultuurcafé (De Keuvel 1, Noordwijk) en VVV Noordwijkerhout (Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout).

Iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de voorstellingen en activiteiten in de Muze, kan zich aanmelden voor de mailing via de website www.demuzenoordwijk.nl