Geslaagde CD presentatie Mariska van Kolck bij Beachclub O. 

Foto:

Beachclub O. was vrijdagmiddag 29 november het toneel van de CD presentatie van Mariska van Kolck. Tout bekend Nederland was naar Noordwijk getrokken om de sympathieke zangeres te steunen. Van Leontien van Moorsel tot Jan des Bouvrie en van Jacques d’Ancona tot Karin Bloemen. De laatste zal eerste kerstdag ook weer de prachtige Christmas Dinnershow bij de Hotels van Oranje verzorgen. Ook was veel landelijke pers aanwezig zoals Omroep Max, SBS Shownieuws en natuurlijk RTL Boulevard.


Mariska van Kolck, die momenteel schittert in het SBS programma Welkom bij de Kamara’s, heeft heel wat te vieren. Afgelopen vrijdag is ze 50 geworden en dat vierde ze zowel met een groot feest als een cd-presentatie bij Beachclub O. En dan zit ze ook nog eens 30 jaar in het vak. Het presentatie van het eerste exemplaar werd vakkundig en met veel humor gedaan door drievoudig Olympisch medaillewinnaar Arnold Vanderleyde.

’Ik bruis van energie als nooit tevoren,’ aldus Mariska van Kolck, die vrijdag Sarah zag. Het album ‘Wat een Geluk’ staat vol liedjes van sterren van ooit, zoals Jules de Corte, Frans Halsema en Conny Vandenbos.