Exclusief concert van Ernst Daniël Smid in Noordwijk

Foto: Erns Daniel Smid

Noordwijk – Op vrijdag 24 november geeft Ernst Daniël Smid een exclusief concert in het schitterende Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf. Het wordt een avond vol met aria’s, Shaffy, Bach en andere klassiekers. Verder passeren ook anekdotes en mooie verhalen uit het verleden de revue.

Ernst Daniël Smid, Ridder van de Orde van Nassau, is een Nederlandse zanger en televisiepresentator. Als zanger staat hij voornamelijk bekend om zijn baritonrollen gezongen in opera’s en musicals.

Ondanks de veelzijdige carrière van deze ras artiest, is zijn liefde voor de klassieke muziek en het Nederlandse lied nooit verloren gegaan. Dit laat hij elke keer weer horen en zien tijdens zijn indrukwekkende concerten, waarbij hij veel contact zoekt met zijn publiek en meer wilt bieden dan een aaneenschakeling van uiterst fraai gezang. Ernst Daniël Smid wilt elke keer weer een huiskamerbelevenis bieden, waarbij hij zijn liefde voor de muziek ook graag toelicht.

Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar voor het concert van Ernst Daniël Smid. Bestel ze nu via www.FletcherEvents.nl, reserveer ze telefonisch via Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf via 0252 – 24 29 00 of aan de balie op Duinweg 117 in Noordwijk.

Reacties

article
13948
Exclusief concert van Ernst Daniël Smid in Noordwijk
Noordwijk – Op vrijdag 24 november geeft Ernst Daniël Smid een exclusief concert in het schitterende
https://noordwijk.nieuws.nl/events/20171024/exclusief-concert-ernst-daniel-smid-noordwijk/
2017-10-24T16:38:57+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/242/2017/10/24163808/ernsdanielsm.jpg
Events, Kunst en cultuur, Nieuws