Kom schilderen en verleg die grens

Foto: Palliam

Op woensdag 8 mei kunnen zowel jonge, als de al wat oudere Noordwijkers, Noordwijkerhouters en Zilkers hun ideeën over het jaarthema ‘Verleg die grens’ komen schilderen. Onder leiding van Piet van der Ploeg en Marije Groenewoud gaat iedereen een talent ontdekken waarvan ze daarvoor wellicht niet wisten dat ze het hadden. Het aardige is namelijk dat je geen echte aanleg nodig hebt, je hoeft niet eens met een potlood te kunnen tekenen. Schilderen is iets dat iedereen kan, zolang je er gewoon mee begint en je richt op wat je beleeft. Zo’n schilderij is dan ‘grensverleggend’ wanneer het vanuit je hart is geschilderd. Alle schilderijen krijgen een plek bij de zomertentoonstelling die feestelijk wordt geopend op 29 juni a.s.   

Er is op 8 mei een middagsessie van 13.30 tot 16.00 uur en een avondsessie van 19.30 tot 21.00 uur. Inschrijven kan via www.palliam.nl Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. De bijdrage is € 5,- voor paneel en schildermateriaal.

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, [email protected] of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl