Nederlandse waterpolomannen bezoeken NZ&PC

 Gertjan Kooij
Gertjan Kooij
Foto: Gertjan Kooij

Ter voorbereiding op het Olympisch seizoen 2019-2020 komen de waterpolomannen van Oranje naar Noordwijk. Zij zullen de Noordwijkse Zwem- en Polo club (NZ&PC) bezoeken op vrijdag 30 augustus. 

In samenwerking met Grand Hotel Huis ter Duin, Gemeente Noordwijk, Zwembad Binnenzee en volleybalvereniging NOVO zijn er 30 augustus tal van sportieve activiteiten en inspirerende presentaties georganiseerd. 

De oranjemannen starten de middag met een toernooitje beachvolleybal, verzorgd door volleybalvereniging NOVO. Aan het eind van de middag zullen de oranjemannen in zwembad BinnenZee een jeugd waterpolo clinic verzorgen. Waarna vervolgens om 17.15 uur de waterpolo D- en E-jeugdleden van NZ&PC de harde strijd aan gaan met de oranje mannen in een wedstrijd! De oranje mannen kunnen hierbij natuurlijk alle steun gebruiken vanaf de tribune, want de NZ&PC jeugd is natuurlijk in topvorm door de instructies in de clinic! 

De avond staat tenslotte in het teken van presentaties van Hans Nieuwenburg (manager oranjemannen) en Harry van der Meer (bondscoach oranjemannen) in Grand Hotel Huis ter Duin. Met dank aan Grand Hotel Huis ter Duin hebben de oranjemannen daarna ook nog een prachtige plek om in Noordwijk te overnachten.