Uniek Lig & Beleef concert in de Maria ter Zee kerk

Foto: Steven Vrancken

Op zaterdag 31 augustus geeft de Belgische pianist Steven Vrancken vanaf 20.30 uur een Lig & Beleef concert in de Maria ter Zee kerk. Hij speelt al ruim 10 jaar het publiek plat nog voordat het concert is begonnen. Het liggen, luisteren en genieten is onmiskenbaar zijn handelsmerk geworden. Door je als het ware te nestelen op een matje beleef je het concert totaal anders dan zittend. Je droomt al liggend weg op de neoklassieke pianomuziek, die door hem zelf is gecomponeerd. Op deze bijzondere avond zal Steven worden begeleid door een cellist.

Door de jaren heen heeft hij een groot repertoire opgebouwd en verschillende albums uitgebracht. Onlangs is ‘In Between’ uitgekomen en lovend ontvangen op Spotify. Bij zijn ligconcerten lijkt het alsof de hemel zich boven je opent en de muziek je verrassende inzichten brengt. Dit ligconcert is een meditatieve ervaring waarvan je altijd al hoopte dat je die een keer zou gaan meemaken.

Kaarten zijn alleen te koop via de website www.palliam.nl en niet aan de kerk. Er is slechts een beperkt aantal ligplaatsen. Graag zelf een matje meenemen waarop je tijdens het concert kunt gaan liggen.