Kinderworkshop ‘Boetseren’ in het Katwijks Museum

Foto: Katwijks Museum

Op zaterdag 2 november 2019 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 -12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 – 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. 

De toegang is € 3,50.

Een programma rond de visvrouw in het Katwijks Museum. We laten ons inspireren door wat we in het museum zien en beleven. Om daarna aan de slag te gaan met de klei. Het werken met klei is een leuke ervaring. Het is helemaal niet moeilijk, je mag erop vertrouwen dat je handen weten wat ze willen maken. Het vervormen van klei is een avontuur en de fantasie komt los. We laten onze fantasie de vrije loop en zetten onze ideeën om in ontwerpen van klei. Aan het eind van de ochtend neem je het gemaakte werkstuk mee naar huis. 

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Zin om te komen? Geef je dan snel op. 

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e – mail:  [email protected]  

De volgende jeugdactiviteiten zijn op 23 november met de ‘WORKSHOP KNUTSELEN’ en 14  december met de ‘Workshop Kerstkaarten maken’.