Intocht Sinterklaas op 18 november aanstaande!

Foto: NOV

Op zaterdag 18 november 2017 komt Sinterklaas aan in Noordwijk!

Om 10.00 uur zet de Sint met zijn Pieten voet aan wal op het strand ter hoogte van het Palaceplein. Als Sinterklaas aan land is gekomen, wordt hij welkom geheten door burgemeester Rijpstra en daarna gaat hij richting het podium waar liedjes zullen worden gezongen en leerlingen van dans- en balletschool Jorien Boot een optreden zullen verzorgen.

Om 11.00 uur zal de stoet vanaf het strand vertrekken en start de intocht in de Hoofdstraat. Einde route Noordwijk aan Zee ca.11.50 uur. Vervolg rondrit Noordwijk-Binnen.

Route Noordwijk-Binnen

12.15 uur vanaf de Bronckhorststraat de Kerkstraat in en dan verder via de van Limburg Stirumstraat en het Lindenplein naar het Hof van Holland op de Voorstraat. Hier zal rond 13.10 uur op het balkon van het Hof van Holland de ontvangst in Noordwijk Binnen plaatsvinden, gevolgd door een optreden door leerlingen van Gymnastiek- en Sportvereniging DOS. Het slotakkoord wordt verzorgd door de Pietenband. Het programma duurt tot ongeveer 13.30 uur.

Een team van enthousiaste vrijwilligers van het Noordwijkse Sinterklaas comité is druk in de weer geweest om er weer een groot feest van te maken. En Sinterklaas en de Pieten hebben al laten weten dat ze het geweldig vinden dat de Ondernemersvereniging van Noordwijk dit warme welkom in dit prachtige dorp aan de kust weer mogelijk maakt!

Net als bij ieder ander groot evenement is de veiligheid rondom de intocht voor ons heel belangrijk. Wij verzoeken jullie dan ook hier rekening mee te houden en goed op uw kinderen te letten! Tot die tijd kun je onze Facebookpagina in de gaten houden voor leuke nieuwtjes.