Theatervoorstelling Anne Frank

Foto: De Makers Theater

De theatervoorstelling ANNE FRANK van De Makers Theater is te zien op zaterdag 11 mei 2019 in De Muze om 20:15 uur.

Anne Frank: “Het is een groot wonder dat ik niet al mijn verwachtingen heb opgegeven, want ze lijken absurd en onuitvoerbaar. Toch houd ik ze vast, ondanks alles, omdat ik nog steeds aan de innerlijke goedheid van de mens geloof.”

De Makers Theater wil het verhaal van Anne Frank vertellen, omdat ze geraakt werden door de positiviteit, humor en hoop van Anne Frank. Zij probeerde, ondanks haar situatie, altijd kleine momenten van optimisme en geluk te vinden. Aan de andere kant is het onmogelijk om de afschuwelijke tijden waarin Anne leefde in deze voorstelling te negeren. En het verhaal van Anne Frank blijft actueel.

De Makers Theater werken met talentvolle spelers uit onder andere de theaterklas van het Teylingen College Leeuwenhorst en de Kleynkoor Academy. Om de ervaring van de voorstelling te verdiepen, is er vóór de voorstelling de mogelijkheid om een mini-college te volgen over de maatregelen tegen de Joodse gemeenschap Noordwijk van historicus Koen Marijt.

Titel: ANNE FRANK
Concept & regie: Laura Martin & Nicolette Terhaag-Alkemade
Decor: Julia Saal en Ain Wijting
Lichtontwerp: Eli van Hooff, Nik van Beelen
Acteurs: Hannah Meijer, Len Caspers, Mohamed Hussein, Sven Duiker, Ahmad Makieh, Matteo Bensi, Lars Verschoor, Merel Bel, Channah de Haas, Jasmijn Buurman, Michal Kranefuss, Marieke Wiebes, Nynke Barnhoorn en Lianne Pijpers
Datum: Zaterdag 11 mei 2019
Plaats: Schouwburg De Muze Noordwijk
Aanvang mini-college: 19:30 uur in de boven-foyer
Aanvang voorstelling: 20:15 uur
Duur voorstelling: ± 60 minuten
Prijs: €15,00 incl. mini-college en drankje
Kaarten: bij Schouwburg De Muze, Boekhandel van der Meer en VVV Noordwijkerhout. Of via de link: https://www.demuzenoordwijk.nl/movies/976/17/anne_frank