KERST MET DUNE & FOREST AAN DE KEUVEL

Foto: Dune & Forrest Noordwijk

Zondagmiddag 11 december vindt de Muzikale Kerstwandeling plaats in Noordwijk Binnen. Het Noordwijkse Close Harmony koor Dune & Forest treedt op in van der MEER/Het Cultuurcafé. Hun repertoire is veelzijdig en meerstemmig, zowel Nederlands- als Engelstalig en varieert van swingende jazz en fraaie ballads tot pittige popnummers in close-harmony arrangementen, met een kersttintje.

Close Harmony koor Dune & Forest komt uit Noordwijk en bestaat uit 32 leden. Het koor is opgericht in 1984 en is door haar zangstijl uniek te noemen voor de Duin- en Bollenstreek. Zij  zingen overal met veel inzet, enthousiasme en plezier. Het koor wordt begeleid, op de piano maar zingt ook a capella en staat onder bezielende leiding van Peter Janka.

Iedereen is welkom zondagmiddag 11 december tussen 14 en 16 uur bij van der MEER/Het Cultuurcafé aan de Keuvel 1 in Noordwijk. De toegang is vrij, wel graag even reserveren via www.hetcultuurcafe.nl

Om alvast in de stemming te komen hieronder een filmpje van Dune and Forest tijdens hun optreden op het  Balk Festival West (21 mei 2016)


zie ook www.duneandforest.com