Arthouse Select: Hampstead

Foto: Hampstead

Hampstead is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat op charmante en grappige wijze zien dat liefde kan ontstaan op de meest onverwachte plekken.

De Amerikaanse weduwe Emily Walters (Diane Keaton) woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen. Na de dood van haar man lukt het maar niet om haar leven op te pakken, ondanks de hulp van haar zoon Philip (James Norton).

Haar leven krijgt een verrassende wending wanneer ze Donald (Brendan Gleeson) ontmoet, een man die in het park Hampstead Heath woont. Terwijl ze hem helpt in zijn strijd tegen de projectontwikkelaars die hem het park uit willen werken, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde.

 

Hampstead – 18 september 2017 – 20:00uur

 

Het concept van Arthouse Select is als volgt: de bezoekers van de film krijgen voorafgaand aan de hoofdfilm 3 trailers te zien en een stemkaart. Uit de 3 trailers maken zij een keuze welke film zij de volgende keer willen zien door middel van een stemkaart. De stemkaarten worden in de pauze geteld en daarna is dan bekend welke film er volgende keer draait. Oftewel het publiek bepaalt! En dat is uniek in Nederland.

 

Komende data Arthouse Select in de Muze:

16 Oktober

20 November

18 December

 

Tarieven

  • Een lidmaatschap kost € 10 euro per jaar, een kaartje per film kost dan € 6
  • Introducees van leden/jaarpashouders mogen naar binnen voor € 7,50
  • Losse bezoekers € 9,00

 

Kaarten kunt u kopen bij Boekhandel van der Meer en De Muze. De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen.  Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl