WORKSHOP: MANDALA IN HET TEKEN VAN ALLERZIELEN

Foto: Palliam Noordwijk

Op woensdag 1 november organiseert Palliam van 10.15 tot 11.30 uur de workshop: ‘Mandala in het teken van Allerzielen’. Onder leiding van tekentherapeute Thea van Schooten ga je ter nagedachtenis aan iemand die je dierbaar is een mandala maken.

Het woord mandala betekent cirkel, wat een oersymbool is voor gewijde ruimte die geen begin of einde kent. Het mandala tekenen blijkt zowel een bezinnend als creatief proces te zijn. Tijdens het tekenen ga je op zoek naar de wijsheid en kennis in jezelf. Als inspiratie zullen er symbolenboekjes zijn, aan de hand waarvan je een symbool kunt selecteren die bij het gemiste gevoel past. Tekenervaring is niet nodig en alle materiaal -waarvoor een kleine bijdrage van €1,- wordt gevraagd- is aanwezig. Maar je kunt ook je eigen favoriete kleurmateriaal meenemen.

Je bent van harte welkom aan de Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. Inschrijven is niet nodig. Je kunt er ook, zoals iedere woensdagochtend, gezellig aanschuiven voor een kop koffie en meepraten over Allerzielen en wat het met jou doet.