Schindler’s List 25th Anniversary

Foto: de Muze

Vanaf 27 januari (Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust) keert Schindler’s List terug in de Nederlandse bioscopen.

Steven Spielbergs krachtige meesterwerk Schindler’s List is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de Duitse oorlogsprofiteur Oskar Schindler (Liam Neeson) die tijdens de Tweede Wereldoorlog de levens redde van ruim duizend Joodse arbeiders. Het is de triomf van één man van onuitwisbare betekenis en het drama van diegene die, dankzij zijn tussenkomst, een van de zwartste periodes in de geschiedenis van de mensheid overleefden. Schindler’s List werd 25 jaar geleden genomineerd voor 12 Academy Awards® en won er uiteindelijk zeven, waaronder Beste Film, Beste Regisseur (Steven Spielberg) en Beste Script (bewerkt). Zowel Neeson (Oskar Schindler) als Ralph Fiennes, die de sadistische nazi-commandant Amon Göth speelt, werden genomineerd voor een Academy Award®.

Zondag 27 januari, aanvang 14:30 uur. De plaatsbewijzen kosten 9,50

De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op:
maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur,
maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur,
zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en één uur voorafgaand aan elke voorstelling.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl  Kaarten zijn ook te koop bij van der MEER/Het Cultuurcafé (De Keuvel 1, Noordwijk) en VVV Noordwijkerhout (Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout).