Nazomer-festival ‘West End Story’ aan het Westeinde

Foto: Herma van Piekeren

U hoeft niet naar het Londense Westend om verrast te worden met een heerlijke avond unieke optredens op verschillende locaties in één straat. Een laagdrempelig feest waarin de buurt rondom het Westeinde in Noordwijk-Binnen centraal staat met muziek, kunst, theater en picknick. Dit vindt plaats op zondag 25 augustus a.s. vanaf 16.30u. 

Vanaf 16.30  uur wordt er op afwisselende plaatsen op straat van het Westeinde muziek  en/ of theater gespeeld. De artiesten zullen vanaf de locatie spelen terwijl de “backstage” in de tuin van de betreffende huizen is. Eigenaren van de huizen bieden hun ruimte geheel kosteloos aan.

Picknick en Pannenkoeken festival

Eten: Pannenkoeken en picknicken waarbij iedereen zelf eten mee neemt en het afval weer mee naar huis neemt.

 

Pak je picknickstoel of je kleed op en loop naar het Westeinde voor een gezellige avond met kunst en muziek en je eigen pciknick.

Waar: Westeinde (bij het skateplein)

 

  • Bij de ingang Westeinde vanaf de Voorstraat  staat een Mobiele keuken met kleine hapjes en drankjes te koop voor de mensen die niets hebben meegenomen. Op = Op
  • En de koffie wagen van koffieshop August is met heerlijke verse koffiesoorten aanwezig.

Zomaar een feest van verbinding voor Noordwijkers en Vrienden. Op het Westeinde wonen een aantal kunstenaars die dit hele weekeind meedoen met de kunstroute. Daarom zal de straat dit weekend in het teken zal staan van de Kunstroute Noordwijk:

When Art meets Poetry


Totaal Programma
16.30- 17.30 uur Milk & Honey
17.30– 18.45 uur Attic 4
19.00- 19.30 uur Emma
19.30 – 20.15  uur Laura Beekman              

20.30 – 21. 30 uur Cat’s Groove
21.45-  22.30 Crazy House Collective

De optredens

 

Op het bankje tussen Westeinde 3 en 4: 

 

 

  • Milk & Honey
  • EMMA

 

Een muzikaal trio, bestaande uit Eva Fiselier, Mirjam Mertens en Maartje Goes. In samenwerking met tekst- en liedschrijver Maarten Hopman maken zij voorstellingen over wat hen wel- of juist niet doet bewegen.

Zij stonden in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst festival 2019 en het Gronings studenten Cabaret festival 2019 

Band op straat tussen nummer 5 en 6 

Attic 4

Zij spelen vroeg popliedjes uit de jaren 50-60 in combinatie met eigen melodieuze nummers

Cat’s Groove Hoofddorp

Een sprankelende zangeres, ondersteund door een pittige ritmesectie, aangevuld met warme blazerssound, vormen samen CAT’S GROOVE!

Zij spelen pop/ Soul nummers, covers uit de jaren 70 – 80 

Laura Beekman

Ze opent de kunstroute op vrijdagavond en zal op deze avond haar eigen Nederlandstalige nummers voor ons spelen. Laura stond afgelopen jaar in de Voice of Holland.

Crazy House Collective

Vanaf 21.45u voetjes van de vloer met de Crazy House Collective. Deze band bestaat uit een vaste kern muzikanten in een band (voorheen BE Bartons) die per optreden op maat samengesteld wordt. 

LET OP: De avond gaat alleen door bij mooi weer. Houd social media in de gaten als Facebook en Instagram (Herma van Piekeren). Er is geen mogelijkheid om te pinnen op deze avond!