3e Scratch van Dune & Forest weer succesvol

Foto: Richard van Egmond

Tachtig personen hadden zich, naast de 25 leden van Dune & Forest, opgegeven voor de 3e SCRATCH met als thema Pop Evolution. Een muzikale reis van de jaren ’50 tot heden. ‘s Morgens om 09:00 uur waren alle koorleden en de mensen die vandaag mee wilde zingen aanwezig.

Voor de eerste repetities werden de deelnemers in 3 groepen verdeeld zoals de alten, baritons en sopranen, iedere groep had een zangcoach Rosalie Krijger-Jordaan, Ottilie van der jagt en Peter Janka, de dirigent van Dune & Forest .

Onder de mannen klonk wel een hele bekende stem, die van de wethouder Sjaak van de Berg, die graag wat songs mee wilde zingen. Na de lunch kwam iedereen bij elkaar met de band Nighlife Combo in de grote zaal van De Muze om alle songs gezamenlijk te repeteren.

In een bijna volle zaal kon men avonds genieten van dit gelegenheidskoor bestaande uit 105 koorleden van vele mooie afwisselende songs. Van Jaihouse Rock van Elvis (met dit nummer zong Sjaak v.d. Berg uit volle borst mee) via de meezingers o.a.: ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’, ‘Zij gelooft in mij’ en ‘Perfect’ van Ed Sheeran.

Het was een geweldige avond om dit mee te maken en heel knap, dit na slechts 1 dag repeteren.

Tekst: Richard van Egmond