Film Cultuur & Vriendschap als mooi verbindend souvenir

Foto: Richard van Egmond

Vorige week zondag was er een echte première in theater de MUZE compleet met rode loper en onder grote belangstelling ging de film van Harmonie Crescendo Noordwijk “Cultuur & Vriendschap” in première.

Eerst konden de aanwezigen genieten van een super optreden van Muziekvereniging St. Jeanne d Arc Noordwijkerhout met o.a. Radar Love van Golden Earring, gevolgd door de Harmonie Crescendo Noordwijk zelf met o.a. een prachtige medley van The Lion King.

Na een drankje in de pauze was het dan tijd voor de film.Het verhaal van een wethouder die in het kader van de fusie van de gemeente en Cultuur & Vriendschap maar één muziekvereniging wilde hebben. Dat viel eerst even niet mee, want iedere kern van Noordwijk heeft zijn eigen eigenschappen en gewoonten.

Prachtige beelden en inzage van de vier kernen in Noordwijk met hun kernmerken. Wat een prachtige beelden en wat een topverhaal. Je viel van de ene grap en komische situatie in de andere met een onverwachts bedacht goed plot. Een film van herkenning, genieten en humor.

Hulde voor script, regie en productie: Jos van Varik

Opnamen en montage Multimedia ’s Heerenloo

Projectleiding: Manon Tissing

Rollen leden verenigingen uit gemeente Noordwijk

Bewoners gemeente Noordwijk

Zondag 17 november beleeft Noordwijkerhout ook de première in Jozefkerk om 14:00 uur

Zondag 24 november beleeft de Zilk in de Duinpan de première ook om 14:00 uur.

 

Tekst: Richard van Egmond