Presentatie cast en crew van ‘Helden’

Foto: Richard van Egmond

Afgelopen week heeft De Makers Theater de cast en crew van de nieuwe productie HELDEN gepresenteerd. Na de succesvolle productie ANNE FRANK speelt De Makers Theater op 9 én 10 mei 2020 hun nieuwe productie HELDEN in theater De Muze te Noordwijk.

Topcast
Op de auditie oproep van De Makers Theater kwam zaterdag 5 oktober een grote groep auditanten af. De auditie vond plaats in De Theaterstudio van Teylingen College Leeuwenhorst en de groep auditanten bestond uit allemaal enthousiaste jongeren uit de regio in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar.
De cast die hieruit is voortgekomen barst van het acteertalent en spat van het podium. Onder leiding van regisseursduo Nicolette Terhaag-Alkemade en Laura Martin zullen zij aan de slag gaan vanuit het thema vrijheid. Ondersteund door Pim van Beelen, student Writing for Performance HKU, maken zij een gloednieuwe productie.

Vrijheid
In tegenstelling tot de vorige voorstelling van stichting De Makers over het dagboek van ANNE FRANK is HELDEN een geheel nieuw verhaal. HELDEN wordt een voorstelling over herdenken, over het belang van vrede en wat we eraan kunnen doen om het te behouden. Een voorstelling waarin we op zoek gaan naar vrijheidshelden en de held in onszelf.  HELDEN is aansprekend voor een breed publiek door de verschillende invalshoeken die worden gebruikt, de sterke beeldtaal en de toevoeging van dans en zang. Kortom: totaaltheater dat raakt.

De Muzikale Kerstwandeling
Tijdens De Muzikale Kerstwandeling op 15 december 2019 in Noordwijk kunt u op de fantastische locatie ‘Voorstraat 69’ alvast een fragment van de voorstelling zien en kunt u verdere informatie over HELDEN ontvangen.

HELDEN
De voorstelling zal te zien zijn op 9 én 10 mei 2020 in theater De Muze. Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar zijn via o.a. theater De Muze te Noordwijk.