Janieck Devy single “INSPIRE ME”

Op 24 juli is hij gereleased. De titel is “Inspire Me” De nieuwe single van Janieck DevyZe hebben een hele toffe videoclip opgenomen. Janieck heeft voor het eerst in zijn leven in een eendje gereden, was supercool. En nu is de clip ook te zien op deze site onder de nieuws…

Op 24 juli is hij gereleased. De titel is “Inspire Me” De nieuwe single van Janieck Devy

Ze hebben een hele toffe videoclip opgenomen. Janieck heeft voor het eerst in zijn leven in een eendje gereden, was supercool. En nu is de clip ook te zien op deze site onder de nieuws artikelen.

Ze zijn nu druk bezig met de promotie van de single. Ze gaan weer het hele land door voor interviews en optredens.Tegelijkertijd zijn ze ook nog bezig met het opnemen van mijn album “Survival Guide”. Veel liedjes zijn al klaar..

Zijn eerste single werd breed opgepakt door de Nederlandse Radio en TV. Ze zijn “gemaakt”op Radio 538 en op bezoek geweest bij 3FM, Zapp Live, Radio 2 en nog veel meer.

Janieck Devy werd bekend als acteur in “Pluk van de Petteflat”, “Kruistocht in Spijkerbroek” en “My Queen Caro” en is nu dus ook een serieuze popster.

http://www.janieckdevy.nl/

Meer informatie over Janieck Devy treft u aan in onderstaande biografie:

Six String Thing De debuutsingle “Six String Thing” geeft Janieck een vliegende start. Hij krijgt volop aandacht van de media. Het liedje wordt “gemaakt” op Radio 538, en wordt gedraaid op onder andere Radio1, Radio2 en 3FM. Janieck staat wekenlang in de “Kidstop20”, en er komt een groot interview in “De Volkskrant”. RTL Boulevard maakt een leuk item over deze nieuwe “Nederlandse Justin Bieber”. Natuurlijk is Janieck gewoon Janieck. Hij laat zich graag inspireren door zijn grote voorbeelden Ed Sheeran, Jason Mraz en John Mayer. En dat zal hij laten horen op zijn album “Survival Guide” dat in de zomer van 2013 zal verschijnen.

Van acteur tot zanger De carrière van singer / songwriter / acteur Janieck Devy [v/d Polder] begon toen hij als tien jarig jongetje Nederland vertederde met zijn vertolking van Pluk in de verfilming ‘Pluk van de Petteflet’. Een film van Ben Sombogaart – naar het boek van Annie M.G. Schmidt – die in 2005 een aantal belangrijke prijzen won.

Het acteren ging hem makkelijk af naast ervaren acteurs als Arjan Ederveen en Jack Wouterse. Dat hij daarna verder wilde in “het vak” verbaasde niemand; Janieck was sowieso al een jongen die liever tekende en schilderde dan buiten een balletje trapte. Janieck speelde na “Pluk” rollen in films en tv-series als “Kruistocht In Spijkerbroek”, “My Queen Karo”, “Van Speyk”, “Villa Neuzenroode”, en “Grijpstra en de Gier”. Ook ontroerde hij in de clip “Deep Blue Sea” van gelegenheidsduo Mir [Twarres] en Jim Kerr [Simple Minds].

De ontmoeting en samenwerking met deze popgrootheden maakte bij Janieck een grote passie voor het maken van muziek los. Tijdens het lange wachten op de filmset leerde hij zichzelf gitaar spelen en schreef hij melodieën en teksten voor “Lost Fox”, een vriendenband waarmee hij optrad in zaaltjes en discotheken rond Noordwijk. “Lost Fox” stond zelfs, met Janieck achter de microfoon, in de Beneluxfinale van Emergenza, het prestigieuze muziekfestival voor opkomende bands. Dat zorgde ervoor dat de inmiddels 18 jarige Janieck meer en meer het gevoel kreeg op de goede weg te zitten wat betreft zijn groeiende muzikale ambities.

In 2012 kwamen demo’s van Janieck’s liedjes terecht bij producers Rowin Schumm en Tjaart Venema van SBV Music, die graag een plaat met hem wilde maken. Zijn debuutalbum “Survival Guide” zal in 2013 verschijnen.

article
3122
Op 24 juli is hij gereleased. De titel is “Inspire Me” De nieuwe single van
https://noordwijk.nieuws.nl/nieuws/20130803/janieck-devy-single-inspire-me/
2013-08-03T11:07:47+00:00
Nieuws