POUSH STORE – NOORDWIJK | Ondernemen met je hoofd, je hart en met plezier!

Foto: noordwijk.nieuws.nl

Nieuwe, jonge designers, startende ondernemers met een te beperkt assortiment om er een winkel mee te vullen en relatief veel leegstaande winkelpanden zijn dé ingrediënten geweest voor initiatiefneemster Wendy Klein van de inmiddels heel succesvolle POUSH STORE. Een tijdelijke winkel waarin Wendy samen met haar partners Henriëtte en Guusje mooie, eerlijke, bij elkaar passende producten van innovatieve ondernemers samenbrengt. En omdat haar POUSH STORES (helaas) maar voor kortere tijd de winkelstraten verfraaien, let zij er daarbij vooral ook op dat er zo min mogelijk overlap is van producten die je ook makkelijk elders binnen het winkelgebied kunt vinden. De vernieuwende POUSH STORE formule wordt door de bestaande winkeliers over het algemeen dan ook als een aanwinst begroet in het winkelaanbod.

WendyKleinWendy B. Klein

Wendy: Anders gezegd: Poush zet concept stores op, die staan voor vernieuwing in winkelen en ondernemerschap. Wij willen hierin continu vooruitstrevend zijn.Met als uitgangspunt “verbinden en ervaren” schijnt Poush een ander licht op de bestaande retail branche. Licht dat een passend antwoord geeft op de huidige consumentendynamiek waar velen mee worstelen. Nieuwerwets zou je kunnen zeggen.’

Bij POUSH STORE NOORDWIJK vind je de leukste dingen. Om cadeau te doen, of gewoon voor je zelf. Tegen zeer betaalbare prijzen koop je bij POUSH STORE unieke produkten.

poush3€ 48,00

Wat te denken van deze in India gefabriceerde kinderfauteuil van het merk SCRAPWOOD, een jonge duurzame onderneming die handelt in meubels en woonaccessoires. Deze worden voornamelijk geïmporteerd uit India en zijn voor een groot deel door de designers van SCRAPWOOD zelf ontworpen en geproduceerd volgens het upcycle en fairtrade principe.

poush.4

Ook de originele producten van DREAM KEY vind je bij de POUSH STORE, zoals allerlei leuke stempels en kaarten. Begin 2015 was de webwinkel DREAMKEY zo gegroeid, dat Nienke van de Water haar baan als grafisch ontwerper heeft opgezegd om zich helemaal te richten op haar droom: DREAMKEY. En dat is ook precies Waar DREAMKEY voor staat; het najagen van je dromen om zo nóg mooier te kunnen leven.

De dames van POUSH STORE vinden hun tijdelijke locaties vrij makkelijk zelf, maar in steeds meer gevallen worden zij benaderd door gemeentebesturen die hen vragen om – met hun formule – de leegstand in een winkelgebied een wat vriendelijker uitstraling te komen geven.

Wil je meer weten? Surf dan gewoon even naar de website van POUSH STORE, dan zie je direct welke schitterende producten zij nog meer in het assortiment voeren. De tijdelijke vestiging in Noordwijk is tenminste tot en met 7 juli 2015 te vinden in de Hoofdstraat.

Adres store: Hoofdstraat 98
Noordwijk aan Zee
(aan de zeekant van de winkelstraat, naast het kleine klooster)

Openingstijden store: Woensdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 13.00 – 17.00 uur
Koopavond: vrijdag tot 21.00 uur

Reacties

article
6898
POUSH STORE - NOORDWIJK | Onderscheidend ondernemen met je hoofd, je hart en met plezier!
Nieuwe, jonge designers, startende ondernemers met een te beperkt assortiment om er een winkel mee te vullen en
https://noordwijk.nieuws.nl/nieuws/20150506/poush-store-noordwijk-ondernemen-met-je-hoofd-je-hart-en-met-plezier/
2015-05-06T15:44:32+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/242/2015/05/poush.6.jpg
Nieuws, Opmerkelijk